Doza de vitamine cu Kaki

miercuri, noiembrie 18, 2015

Sunt mare amatoare de fructe si una din preferantele mele este kaki. Beneficiile fructului Kaki trebuie cunoscute de fiecare, caci acest fruct reprezinta o alternativa excelenta pentru dulciurile nesanatoase si totodata reprezinta un ingredient de nadejde al frumusetii si tineretii.Un fruct de culoare portocalie, asemanator ca forma roșiei, cu un gust foarte placut si cu un continut nutritional bogat si sanatos.

Fructul Kaki este bogat in magneziu, un mineral ce regleaza metabolismul si combate depresia si starea de oboseala. De asemenea kaki este mai bogat in potasiu decat banana, fiind astfel indicat chiar si in sarcina.
Kaki este bogat in vitamine ca A, vitamine din complexul B, vitamina P si vitamina C. De asemenea kaki contine si minerale necesare organismului, precum sodiu, potasiu, magneziu, seleniu si cantitati mici de fier si zinc. Kaki este bogat in carbohidrati de buna calitate si contine la fel de multi antioxidanti ca si ceaiul verde.
Foarte bogat in betacaroten, fiind indicat sa se consume cu tot cu coaja. Kaki mai este bogat si in acizi organici, taninuri si proteine.
Beneficiile lui pentru sanatate:
Bogat in antioxidanti, fructul kaki contribuie in preventia aterosclerozei, previne cancerul, ajutand in reducerea stresului oxidativ. De asemenea kaki este bogat in carbohidrati, nutrienti cu care se “hraneste” muschiul inimii.!
                       Hai sa fim frumosi si sanatosi consumind cit mai multe fructe si legume


Get Widget

0 коммент.

Popular Posts

Like us on Facebook

POPULAR POSTS