Pentru femei adevarate

sâmbătă, septembrie 19, 2015


Oare o femeie adevarata e interesata de moda sau e doar o preocupare a cochetelor? Oare o femeie adevarata ar adopta copii sau e femeie daca doar ii naste? Oare o femeie adevarata poarta marimi mai mari de 48 la haine, cupa D la sutien si numere mai mari de 40 la incaltaminte sau trebuie sa fie o silfida, o gratioasa, o delicata? Oare o femeie adevarata este cea cu silueta de invidiat sau si toate celelalte? Oare o femeie adevarata isi vopseste firele albe sau ramane naturala? Oare o femeie adevarata uita sa se epileze si sa isi faca manichiura sau e intotdeauna impecabila? Oare o femeie adevarata munceste pentru un salariu obisnuit sau are neaparat cariera fulminanta? Oare o femeie adevarata poate fi timida si vulnerabila, sau doar cele puternice se califica?

Da, da, da si da – la toate primele variante ale intrebarilor. Si mai mult decat atat.



O femeie adevarata este preocupata de moda, este uneori neglijenta cu ea insasi, se bucura cand este complimentata pentru o tinuta, invidiaza in secret frumusetea si succesul altor femei, are o garderoba plina si nu are nimic de imbracat, este cocheta si frivola din cand in cand, este profunda si inteleapta in alte momente.

O femeie adevarata naste copii, adopta copii, nu poate sa ramana insarcinata, alege sa nu faca copii, amana sa faca copii, nu este sigura daca vrea sa aiba copii, are nepoti si stranepoti, iubeste copiii tuturor sau doar pe ai unora.

O femeie adevarata are sanii mici, are sanii imensi, are sanii de dimensiune oarecare, are sani adolescentini si fermi, are sani plini si lasati, are un san mai mare decat celalalt, traieste fara un san, isi mareste chirurgical sanii sau si-i micsoreaza, asteapta ziua cand ii vor creste sanii, se bucura de momentul cand isi desface sutienul, isi mangaie sanii cand probeaza un nou sutien seducator.


 

O femeie adevarata a calatorit in jurul lumii, abia incepe sa descopere orasul si cartierul in care locuieste, calatoreste de ani de zile pe acelasi traseu, nu a fost niciodata sarutata, a fost sarutata de prea multe ori, inca nu stie cine e cu adevarat, e fericita cu cine a descoperit ca este, nu este niciodata multumita de viata ei, este zilnic recunoscatoare pentru viata ei
.
O femeie adevarata are forme, este slaba ca o scandura, arata ca Christina Hendricks sau ca Keira Knightley, isi uraste fundul si gleznele, isi doreste sa aiba soldurile mai unduioase si bratele mai pline, isi apreciaza talia fina, sufera din cauza celulitei, nu isi suporta burtica rotunjita, are pielea neteda ca a unui bebelus, este infinita in geometrii, proportii si configuratii.


O femeie adevarata este ea insasi, este mama ei, tatal ei, fratii si surorile ei, fiicele si fii ei, generatii de matusi, bunice si strabunice, experientele ei, dorintele, aspiratiile si visurile ei.
O femeie adevarata este (in) toate celelalte femei.

Și multe mai am de spus dar.....


Si mai mult decat atat… Aces articol este pentru toate femeile adevarate... Și nu uitați , fiecare din noi e specială !

Get Widget

3 коммент.

  1. „O femeie este ca o punguta cu ceai, nu stii ce esenta puternica are pana cand nu o bagi in apa fierbinte.” (Eleanor Roosevelt) Cu timpul Femeia devine una altfel!!! Bravo Liusika!!!

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts

Like us on Facebook

POPULAR POSTS