Hungary, Budapest

sâmbătă, septembrie 19, 2015



A trecut ceva timp de cînd mam întors din vacanța de iarnă din Ungaria, dar vreau neapărat să vă povestesc despre experiența mea din Budapest !Am mers pentru prima dată în aceast orașel și am rămas cu multe amintiri frumoase pentru priveliștile superbe.

Un oraș curat , frumoas, liniștit și gazde foarte amabile!

Am avut ocazia să fiu prezentă la tîrgurile de sărbători petrecute în centrul orașului cu muzică , mîncăruri tradiționale dulciuri si tot felul de bunătăți specific regiunii.

Din punct de vedere arhitectural, Budapesta este o bijuterie, cu destule cladiri construite in stil baroc, neoclasic, eclectic si art nouveau cat sa safisfaca apetitul oricui.

Da! e frumos și aș mai spune multe la acest capitol dar ma stradui sa redau tot in pozele de mai jos despre toate activitățile petrecute in Budapest .


                                      

  

View post on imgur.com

Dar și asta nu e tot , nu pot să trec cu vederea Gradina Zoologică și Botanică din Budapesta este una dintre cele mai vechi grădini zoologice din lume. Gradina Zoologică găzdueste un număr mare de clădiri construite in stil Art-nouveau , unde sînt găzduite un loc numeros de specii de pui de animale. Vizita gradinii ofera o experientă frumoasă deoarece se aseamană mai degrabă cu o gradină botanică cu animale unde anialele sunt bine îngrijite si tratate !

View post on imgur.com


Budapesta deține titlul de "City of Spas" așa cum are mai multe izvoare termale și medicinale cu apă decât orice altă capitală din lume.Apa fierbinte si sauna e ceva de nedescris cînd afară e un ger de iarna iar tu stai în bazin savurînd frumuseția din jur fară sa simți măcar un pic de frig.
View post on imgur.com

Get Widget

4 коммент.

Popular Posts

Like us on Facebook

POPULAR POSTS