Cremă de ochi

duminică, octombrie 18, 2015

Cred că vați intebat și voi de ce ar trebui să utilizam cremă de ochi, si de ce nu e suficient să facem asta cu aceeași crema care hidratăm fața !!? Am citit căte ceva despre asta în reviste,  și am întrebat și de cosmetologul meu!

Deci... „Pleoapa este cea mai subțire piele de pe corp, deoarece clipim de aproximativ 10.000 de ori pe zi , pielea din jurul ochilor este prima care ne arată vârsta“ Deci, este evident motivul pentru care zona din jurul ochilor are nevoie de mai multa îngrijire.
Ce ingrediente ar trebui să conțină crema de ochi?
Trebuie să conţină cofeină pentru a contracta vasele de sub ochi și a reduce umflătura și ridurile din jurul ochilor.
Cînd e timpul perfect pentru a îmcepe să folosim crema de ochi?
 Nu există o anumită vârsta în cazul în care consideraţi că aveți nevoie de cremă de ochi. Dar, persoanele cu pielea foarte uscată, cu cearcane foarte vizibile sunt cei mai buni candidați.
Cum sau cînd ar trebui să o aplicăm?
Tot ce avem nevoie este o cantitate mică de cremă, aplicată dimineața și seara, după spălarea feței și celelalte proceduri care le faceți în fiecare zi.
Cât de des trebuie sa o înlocuim  cu o altă cremă ?
Produsele de ochi au o durată de valabilitate de până la 18 luni, după ce au fost deschise este recomandat să se folosească în primele șase luni, atunci când ingredientele sunt mai puternice, si sînteti sigure ca nu va provoaca nici un fel de alergie sau reactii adverse.
Cam asta e tot ce am aflat și urmeaza să fac la tema îngrijirea pielei din jurul ochilor !
Shine bright like a diamond !!!!!!!!!!! :)



Get Widget

0 коммент.

Popular Posts

Like us on Facebook

POPULAR POSTS